Bästa guiden Anders! Tusen tack för en helt fantastisk kuriosatur igår. Det var roligt och spännande från början till slut. Och att dessutom få en gedigen sammanfattning nedskriven och alla foton var långt över vad jag kunnat tänka mig! Så fint att gå tillbaka till och bli påmind. Hoppas på många fler turer med dig. 

 Tack Anders för mycket trevlig vandring! Alla var väldigt nöjda. Vi ber att få återkomma så småningom med nytt tema för en guidad tur. 

 Oj, oj, oj vilken geist och kunskap som serverades på denna vandring. Jag har bott i Uppsala i stort sett hela mitt liv och har minnen från stadens alla hörn och ändå missat så mycket. Hädanefter ska blicken riktas både uppåt och nedåt. Det var en mycket inspirerande och skojig vandring. Tusen tack. 

 Stort tack för en trevlig och lärorik stadspromenad. Jag lärde mig mycket. Och tack också för den omfattande informationen i ditt mail. 

 Hej och ett stort tack från oss alla för en mycket trevlig vandring. Vi är mycket nöjda! Vänliga hälsningar från oss alla! 

 Tack för en jättetrevlig vandring och för all information! 

 Ska titta på de övriga vandringar du har och se om det är någon jag har missat. De var så trevliga och nyttiga och jag har lärt mig så mycket. 

 Tack för senast! Det var verkligen jättebra o roligt! Kommer gärna med på andra vandringar! 

 Tack så mycket för en trevlig och lärorik vandring. Fantastiskt att få en så gedigen resumé dessutom!! Jag sprider information om vandringarna i min vänkrets, 

 Varmaste tack för en fantastiskt intressant och trevlig föreläsning. Så mycket roligt det finns att titta på utan att man har en aning.